Tam, kam nikdo nevidí
Stýská se mi ohněm
vyhořelé sebeovládání
v popelu se našla nedávná vina
slovo dodatkové ... promiň
Ležím na pitevním stole
s úsměvem Franka Burnse
ztuhlý jak se patří
dál už bych to nepitval
Mě se opravdu stýská
každá nová minuta
mi to dává
šedesátkrát sežrat
přístroje výpočetní techniky
se mi vypočítavě vysmívají
asi se jim podívám na kabel
počítám
Malinkatí obři
tlučou mi do stěn spánků
rekonstrukce minulosti
máš moje srdce
nemusíš se mi dívat
do hlavy
já se na to podívám
Přečteno 541x
Tipy 18
Poslední tipující: Severka, drsnosrstej kokršpaněl, Alan Black, Jasmin de Paris, Bíša, cevert, Psavec, Lucie Teru, Belmon, NikitaNikaT., ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)