Pro něj...
Anotace: ...ten název asi mluví za vše...škoda jen, že už tomu tak není...lidi se zkrátka mění...
Do srdce ses mi vkradl bez ťukání
A nezeptel ses, zda smíš ani
A zanechals tam jenom lásku
A strhnul z tváře hloupou masku
A naučils mě milovat
a z hloupostí se radovat
A naučils mě plně žít
a radost ze života mít
Přečteno 481x
Tipy 1
Poslední tipující: Divoženka1
Komentáře (3)
Komentujících (3)