Anotace: Jen bych ráda uklidnila adresátku, že není myšlena úplně tak, jak vyznívá (to by bylo svým způsobem tragické a víc pro mě než pro ni)
mám Tě v oblíbených od 3.4.2008 :)
...takže mě mrzí že jsem Tvoje dílka přehlédl, příště budu pozornější :)
07.05.2008 02:45:00 | blue
máš pěkné básničky a je škoda že Ti nikdo nepíše komenty a netipuje :(
...asi zas napíšu 30ti kamarádům o jednom bezva člověku a jeho psaní ;)
piš dál, mám Tě v oblíbených :)
07.05.2008 02:42:00 | blue