Rekviem za pouťové prstýnky
Chuť marmelády
a letní vánek
tiše
pro vzpomínky
zpívá rekviem
za pouťové prstýnky
(Psst..
a mysli na mě)
S vůní peřin
a knihou hříchů
v náručí
pro dětské snění
zavírám svět
v teplo dlaní
(Psst..
a nezapomeň)
Dopis naděje
a oběť z lásky
tiše
pro vzpomínky
zpívá rekviem
za pouťové prstýnky..
Přečteno 923x
Tipy 11
Poslední tipující: Aniška, Psavec, m-maybe, Alan Black, Danah, Bíša, Pixie
Komentáře (3)
Komentujících (3)