Strach ze studně, když vypršel ti čas,
že propásla jsi netušené kraje,
však v srdci třímáš nejlibější z krás,
svou vůli k chůzi a vůni SVÉHO ráje.
DEJ slovo klížové a já jej využiji,
ty jsi svět a svět je tvého žití,
tak dávej lásku, víru, poezii,
a za srdce tě láska brzy chytí.
DEJ
19.04.2008 09:32:00 | Dilla