Pochodeň
Ve Tvých tvářích čtu červánky
a bolest z odhodlání...
Promiň, že sám se vkládám do pozvánky -
vlož, prosím, svou ruku do mých dlaní...
dokud dlaně mám, dokud hřejí...
Třeba pochodeň tím vzplane
a mohli by jsme nést světlo její,
aby prosvětlila oči uplakané...
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: m-maybe, Epsonit
Komentáře (0)