Proč?
Anotace: Jsme samotni se vším, co milujeme. Novalis
Proč musím tu sám být,
proč nikdo mě neosvobodí,
z toho utrpení věčného,
z vězení královského.
Navždy sám a bez tebe,
to vědění rve mi srdce z těla ven.
Přečteno 409x
Tipy 1
Poslední tipující: Dedillope
Komentáře (1)
Komentujících (1)