Lásko
Anotace: Tato báseň je o dívce, kterou mám rád...
Srdce mé je obrostlé,
láskou, touhou rozrostlé.
Trápí se a pulzuje,
duši mou umocňuje.
Mé rty hledající ty tvé,
Zamlouvají vše podstatné.
Hebká pleť a ladný krok,
lásko, hořím, tak už pojď…
Martinec Vlastimil
4. Června 2005
Komentáře (0)