Anotace: mé pocity
bohužel, mě to nezaujalo, je tam až moc dívek a ani rýmy mi moc nesedí...
24.04.2008 11:07:00 | saddova
Zajímavé připodobňování, zvlášť proto, že se v něm skrývá spousta námětů jak k polemice, tak k souhlasu.
"ŽIVOT je dívka, co nechce jít pryč." na jedné straně a "VZTAH je dívka, kterou život drží zkrátka." na straně druhé. Záleží jenom na tom, jak to kdo pojme, vztah může být totiž i velmi volný.
Jediné, co mi přijde trochu nešťastně formulované je ten verš o smrti, přijde mi trošku nuceně spíchnutý kvůli rýmu, nezní mi moc přirozeně, ale určitě tu budou tací, kdož se mnou souhlasit nebudou.
15.04.2008 10:14:00 | CorrimsonTom