Den k určený k pomilování
Anotace: Všem voňavým holkám a klukům.............
Když vklouzlo
ranní slunce
do tvých beder,
bylo mi krásně.
A tvoje tělo,
moje obnažená mysl,
se jen trochu hýbala
ve svitu lampiónů,
horkého, vyprahlého vzduchu
v místnosti.
.... plné nečekané vášně.
Tak už se probuď, lásko.
... je čas k milování
Přečteno 391x
Tipy 9
Poslední tipující: PPetrushka, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., Bíša, Juan Francesco de Faro, oakbark, cevert
Komentáře (8)
Komentujících (7)