Rodí se den
Anotace: o tom jak to bylo, ale už není
Rodí se den,
jak poprosit sen,
aby zůstal.
Ta noc touhou omdlévala
jako moje tělo
pod tvým dotekem.
Hledala jsem lásku,
ale asi utekla.
Do nebe ... do pekla.
Žiju jen ve snech
dny zamykám stejně
jako tvoje slova,
Každý den znova
znova ... znova
Komentáře (0)