Té druhé
Anotace: ..jedna nalezená v šuplíku.. Zamyšlení, copak asi motivuje chování druhého.
Copak asi chceš
holčičko z paneláku?
Dětem vyprávíš
o zodpovědnosti,
o vytrvalosti,
o plnění slibů a závazků.
Pročpak najednou
svá slova neslyšíš?
Zrazuješ a podléháš,
bez vytrvalosti, odhodlání,
bezohledně si bereš.
Že bys byla ještě malá holka
co si ráda hraje s ohněm...?
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: xavian
Komentáře (0)