Anotace: ***
poslednich nekolik basnicek mam napsane v jednom stylu, to je fakt...ale rozhodne ne vsechny...vetsina je napsana uplne jinak...hlavne ty starsi:o)ja ty styly nejak neresim...pisu jak mam chut:o)ale diky:o)
15.04.2008 17:32:00 | estrellita
Koukám, že jsi si ty řeči o změně stylu vzala k srdci:) Není to špatný, i když popravdě ten tvůj vlastní mám přeci jenom radši. Ale pořád to má kousek Tebe v sobě a je to pěkné:)
15.04.2008 17:29:00 | verunča