Zamilovaný odvážlivec
Pohled nepřítele,
vražedný zdá se být,
v rukou pušku,
jen zasáhnout
a hned jít.
Očekávám minutu,
rozhlédnu se,
přebíhám naproti,
ale zaleknu se,
lehnu k zemi,
jen ať jsem nejhlouběji.
Nepřítelští viděli mě,
co teď?
Očekávat na smrt,
utíkat do boje?
Mám strach,
ve mě je had,
a svazuje mi srdce.
Chci žít!
(teď mám k tobě blízko lásko)
Já chci žít!
Prosím!
( čekání dlouhé)
Výstřel první,
tělo nehybné,
první poražený,
nepřátelé s úsměvem.
"Lásko, jsem bez Tebe!"
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Belmon, verunča
Komentáře (0)