ano,ano, souhlas s niže uvedenym komentarem, to "hlubyn " je desny :-)..a zamilovanost krasna :)
15.04.2008 19:51:00 | saddova
zamilovanost je krasny pocit...drzim pesti, aby to vydrzelo:o)....jen si oprav "hlubyn" na "hlubin" a bude to dobry:o)moc hezky napsane...fakt od srdce...
15.04.2008 19:38:00 | estrellita