Vše ti uniká pod rukama
bortí se a praskají pevné základy…
kde je jistota?
ve vzduchoprázdnu pevný bod není
prostě není
a zpátky cesta nevede
nekonečný prostor, kde chybí pevnina
čeho se zachytíš?
Z naděje zbylo pouhé slovo
- neviděla jsi padat hvězdu