Anotace: 14.04. Neni to ani smutny... ale ani to nepatri do lasky... Moc se mi to nepovedlo... jen jsem se nutne potrebovala vypsat...
Tohle vzpomínání bolí.. Ale co, máš to už zasebou. Taky si na spoustu věcí pamatuji jako by to bylo včera. Paradoxní je, že jsou to většinou ty tmavé okamžiky..
14.08.2008 23:15:00 | Mademoiselle S.
nepochopila jsem ten konec v závorkách...přišlo mi to tam zbytečné ale jinka se ti to povedlo...
27.06.2008 18:11:00 | Lady Carmila
vzpomínky zůstavají...tohle moc dobře znám...taky si pamatuju...ale je fakt, že za nějakou dobu jsem si vzpomenout už nechtěla a...zapomněla :) snad se ti to taky podaří a budeš žít!! :)
15.04.2008 21:57:00 | 0-0