Všichni to prožijeme
Ztrácím půdu pod nohami,
když tebe vidím,
jen přízrakem jsi,
skutečnost tak krásná,
ta být nemůže,
jsi vílou mojí,
malou tanečnicí snů,
blyštivé oči modré,
velké srdce zlomené,
jen kvůli tobě,
den co den,
probouzím se.
v té lásce,
všichni o tom čteme,
všichni o tom tušíme,
všichni to prožijeme….
/nenaplněnou/
/opuštěnou/
/samotu/
/lásku/
Přečteno 402x
Tipy 9
Poslední tipující: night.rainbow, Psavec, Monsignore, Bíša, HannyJanny
Komentáře (2)
Komentujících (2)