Anotace: Pro tu jenž chtěl jsem otevřít své srdce, ale jak to tak u mne bejvá co sem mohl to jsem po...
no mě se to třeba líbí...snad si to ta dotyčná někdy přečte :)
12.11.2009 17:07:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..
A tím nemyslím bejvá..to jsi pravděpodobně chtěl. Ale pro tu jenž jsem chtěl...znamená že si teplý, protože jenž fakt není ženský rod.
14.05.2009 09:28:00 | Chicxulub
Začátek slibný..opravdu.
Tisíce chyb vidím já
u sebe a jednání svého.
Tisíckrát líp se mi zdá,
u tebe a dotyku tvého.
Možná, že tušíš, ale
mě se straníš dále.
Já zas snil stále,
v bláznovství nemalém.
Tohle je pěkné.Být tebou, pokusil bych dodržovat,alespoň pro začátek, jednotně aabb, abab etc. si vyber sám.Ty si tam uděláš chaos a potom neudržíš žadný rytmus nebo libozvučnost..pak to některýmy rýmy a obraty totálně zazdíš a je to jak pěstí do oka.Zkus třeba i napsat něco bez rýmu..i to je báseň. Budeš mít větší volnost a nebudeš se muset uchylovat ke křeči.
12.05.2009 20:56:00 | Chicxulub