I pro ty chvilky...
Vezmi mě za ruku, aspoň na tu chvíli,
kterou pro nás tajně loupíš.
Chvilky s Tebou jsou kouzelné...jak nahé, tančící víly!
Polib mě, ať část té sžíravé viny skoupíš.
Ať je nám líp...
Zvoní Ti telefon, tak ať zvoní dál!
Je vytrvalý, slyšíme ho pořád, i když dávno mlčí...
Neber ho, teď jsem paní Tvá a Ty můj král.
Budu Tě bránit jak matka své dítě, předky mám vlčí!
A život mi drápy nabrousil...
Každý máme svůj svět a navzájem jsme si jejich pupkem
a i když vedle ní ležíš, bude se Ti O MĚ zdát!
Nesnaž se pomoci mi rozchodem, zabil bys mě smutkem!
I pro ty krátké naše chvíle, budu se do posledního dechu prát!
I pro ty chvilky...
Přečteno 629x
Tipy 5
Poslední tipující: lalej, Caracol, Loudilka, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)