Rudé víno
Anotace: ... a neb - vážně se mi ztrácíš....
Nějak se mi ztrácíš
mezi prsty horké dlaně
mizíš mi i z duše
pro mě tak nečekaně
Čtu Tě mezi řádky
napínám všechny smysly
nechci Tě však zpátky
jsi v láhvi víno zkyslý
Chutnáš víc než trpce
na jazyku mi tančíš
nespolknu Tě – prudce
se z úst do dlaní valíš
Tečeš na zem - mám Tě všude
teď střízlivím z Tvé lásky
jen rudá barva zbude
a místo jizev vrásky...
Přečteno 482x
Tipy 5
Poslední tipující: Bláznivá Markéta, pejrak, /cnz/, hanele m., igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)