modlitba
Anotace: ...bezradné šeptání..či vnitřní vyznání..v hodině pokání
Stojím tu náhle sám…
ve zrádnym zcestnym tichu
Zešedlej stín a bílej klam…
A bolest kdesi v břichu
Dnes prohrávám..a zaprodám – svou múzu přízně hříchům
KRÁL ZTRÁCÍ TVÁŘ!!!
Pěšáci vyšli vstříc novýmu svítání
S výkřikem – POKÁNÍ
S metálem – UZNÁNÍ
A já nevim co dál???
Bitva je prohraná..zažeňte zklamání
Ostří je ztupený…meče už nezraní
Do pole ticha pláče král..
Vidím svou tvář..
V praporu na kalichu
Ztrácím svůj lesk – potažmo zář..
a ztrácím svoji pýchu
Dnes prohrávám..však nevzdávám – svou čest!!
(ta není k smíchu)
Komentáře (1)
Komentujících (1)