Couvající měsíc
Žlutý Měsíc je ,,C"...
Ukouslo ho ráno,
v němž jsme se o půl třetí
milovali.
Horce rozespalí a vláční.
Bez zábran.
Bez bolesti hlavy.
Bez únavy.
Prázdno načatého jitra.
Nechci znát,
co bude zítra.
Jen prosté milování...
slast,
jak stoupla z nitra.
Dáváme i berem,
zadýchaní.
Překvapeni sebou
- tiché pousmání...
Přečteno 412x
Tipy 32
Poslední tipující: cevert, Pavelpaja, labuť, NikitaNikaT., Loudilka, WhiteSkull, Ctěný pán, Lota, Bíša, Erion Fate, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)