Nevím, jaký byl čas
Nevím, jaký byl čas.
Ráno či noc?
Pamatuji si jen letmo dotyky tvých řas
a sůl na jejich koncích.
Tichý tis se nad námi sklání,
mlčí a je jen trpným svědkem toho,
jak naposled se dotýkám tvých dlaní,
které už dávno zapomněli
Zapomněli snad i na tu chvíli,
když do větví tisu dopadly první kapky z mraků.
I nebe vědělo, že jsme v cíli
A nemáme si dál co říci…
Dokážeš si ještě vzpomenout?
Nemusíš, já už zapomínám,
je to přece pro oba tak dávno
….minulý týden
Přečteno 357x
Tipy 11
Poslední tipující: Angee, Netty de Touvenell, Mraveneček, Traci, drsnosrstej kokršpaněl, Erion Fate, excited
Komentáře (1)
Komentujících (1)