Anotace: Na paloučku u lesíčka, chytila jsem cvrčka, možná že měl velký štěstí, že nepřišla kočka. Ta by možná snědla cvrčka celičkýho s botama a potom by na paloučku pěkně nahlas cvrkala.
Ta se ti povedla :-). A ještě k tomu textu, ber to zase z jiné stránky, někdy je lepší se na miláčka vždy těšit, než s nějakým žít a stejně se cítit stále sama...
17.04.2008 08:57:00 | ona