Měsíční pouť
Měsíc zářící vysoko
bílý jako stěna
je ode mě daleko
jak láska zaslíbená...
Byl to další den
plný hořkého utrpení
zas rozplynul se sen
v lásce mi požehnáno není...
Měsíc na své pouti
nedbá na mé nářky
na to,co mě rmoutí
na nalhávání lhářky...
/Ano,láska je hnusná lhářka/
Hvězdy opět svítí
ale v mracích ztraceny
a mě není dáno býti
ani trošinku zasněný...
Sedím si tady
a myslím
na veliké vady
mého života...
Má snad cenu takto žít
a každý blbý den
víc bolesti mít
víc se trápit
s tím blbým
životem...
Má??!!
...
Přečteno 386x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, Emily Winnacott, estrellita, Erion Fate, Juan Francesco de Faro, Psavec, WAYWARD, Loudilka, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)