Anotace: ***
je to něžně napsáno, dává to tomu krásný náboj a pocit nevyřčených slov...
21.04.2008 09:49:00 | saddova
Nevím, jestli je to mou aktuální náladou, ale básně podobného ražení mi přijdou poněkud stereotypní a málo říkající, ale jiné na druhou stranu mohou krásně oslovit.
17.04.2008 11:56:00 | CorrimsonTom