Tančíš
Anotace: pro mou lásku :o)
Tančíš jako řeka,
co z dálky klidná zdá se.
Tak jako řeka
klokotáš životem.
Jako Tvé ruce,
jako při tanci,
nedočkavě
nespoutaně
houpají se vlny,
tančíš ...
Chci jako rybka
vklouznout Ti do dlaní
Přečteno 701x
Tipy 2
Poslední tipující: Barčík
Komentáře (1)
Komentujících (1)