Srdce Revoluční
Anotace: Kamaráde, slyšel jsem, že jsi se dal k reklamě a tak mě napadá jediné ...
Zde leží, Srdce Revoluční,
jenž tlouklo o sto šest
a s komercí se chtělo bít!
Dřív než kdo uslyšeti mohl jeho zvěst,
zaprodalo se a ztratilo svou čest.
Komentáře (1)
Komentujících (1)