Anotace: Už snad neumim psát o ničem jinym...:)
Je to nadherne napsana basnicka a strasne se mi libi...
Jen... Pro tebe to tak vesely neni... Premejslim, jestli je lepsi poddat se tomu kouzlu a uzit si to i za predpokladu, ze se z toho potom zblaznis... Nebo jestli se toho radsi rovnou vzdat...
17.04.2008 20:29:00 | Someday