Branou Tvé duše zas toužím plout
Anotace: ... srpen 1999 ...
Branou Tvé duše zas toužím plout
pasažér pohledů milostných
v tajemných hlubinách očí Tvých
omámen prahnu jen utonout
Hebkost Tvých horkých rtů zas cítit
být váben směle i nesměle
rozechvěn v nitru i po těle
do sítí svodů Tvých se chytit
Po cestě horami i pouští
v krajině nejněžnějších slastí
zas dychtivě zřít sžaté houští
spleť hradeb vlahého údolí…
V podobě orlí či sokolí
být lapen nejkrásnější z pastí
Přečteno 615x
Tipy 9
Poslední tipující: Ctěný pán, Walentine, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull, labuť, hanele m., Alan Black
Komentáře (3)
Komentujících (3)