Roztoužen po Tobě nemohu spát
Anotace: ... leden 2000 ...
Tisknout aspoň v dlani list
jejž třímala jsi v rukách
být si aspoň trochu jist
že neskončí vše v mukách
Prohlížet si Tvoje řádky
začísti se do Tvých vět
neobracet se už zpátky
v poupěti již zříti květ
Vznášeti se na Tvém hlase
třeba jenom z telefonu
očekávati jen zase
vyzvánění něhy zvonu
Věřit že zas vytuším
v blankytných očích přejemných
bytosti jež je mi vším
upřímnost citů tajemných
Tak líbat Tě a celou svléci
překonat dálku jež mi v tom brání
netoužit jen i mít Tě přeci
v překrásném hlubokém pronikání
Přečteno 745x
Tipy 28
Poslední tipující: Gabrielle, Myrja, Faňule, Ctěný pán, estrellita, Noc17, Walentine, Bíša, Láďa, Belmon, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)