Z basnicky to jde vycitit i vycist, ze to neni podle pravdy, ale presto...
ja si vzdycky rikam, ze spis, nez premyslet jak neco vratit cloveku co mi neco provedl (at uz je to leccos), je lepsi se snazit si sam pro sebe umet ukoristit co nejvetsi kus radosti, usmevu a spokojenosti... na tohle vynalozena energie je mi vzdycky nejmilejsi.
M.
21.04.2008 01:46:00 | Okouzlen
...stává se to skoro každému ...někdy to praskne někdy ne ...otázkou zůstává jestli je to dobře nebo špatně ...a vyrovnat se s tím musí každý sám ...
19.04.2008 00:59:00 | WhiteSkull