V noci.....
V noci, když sladce spíš,
víš, že ty jenom sníš.
Ráno zas přijde čas,
kdy brzo vztávat máš.
Otvíráš oční víčka,
pohladíš si svá líčka.
Už se ti nechce spát,
do školy musíš jít,
a tam můžeš o mě snít..
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)