Snažit se navlékat korálky na niť je trochu zbytečná práce. Lepší je možná najít korálky nové, které drží pohromadě.
Rozumím Ti a moc díky za komentík :-))
22.05.2008 21:11:00 | HannyJanny
..znovu korálky navlečeš,třebas jednu nenajdeš,prázdné místo navždy zůstane..
18.05.2008 06:28:00 | igniss
Málokdy se ty rozsypané korálky podaří znova navléci na nit, co by pro ně byla dostatečně pevná. Lépe bývá pořídit si korálky jiné, nové; někdy z materiálu povahou podobného, jindy z úplně onačího.
19.04.2008 15:39:00 | Špáďa