Čistá mysl
Anotace: Salaam Allah alad donia alal'insaan Mata nahia behob ou aman Salaam Allah, Salaam Allah Salaam Allah alad donia alal'insaan
Sochy padají
V šeptajícím světě
Nebe volá
Počítáš zraněná světla
Padající
Do tvých snů
Hledáš otevřené dveře
v ranní rose
Skvělá scéna prošla
Válka je nyní u konce
Cítím že se vracíš domů
ZNOVU
Šíp svobody
provrtá mé srdce
rozbíjí okovy
našich citů
Pro tento moment
pomodlit se
ztratit nevinnost
a najít cestu.
Pole pocitu
Pláč v tmavém koutě
Naděje je na obzoru
to je důvod zůstat
A žít pro značku:Nový den
Přečteno 337x
Tipy 16
Poslední tipující: elfkan, Romana Šamanka Ladyloba, malá čarodejnice wiggová netopýrková, dva, Alan Black, Psavec, Bíša, blue
Komentáře (4)
Komentujících (4)