Když jsi na mě nečekal, řekla jsem...
… že už nikdy nenapíšu básničku,
ale ještě aspoň jednu
třeba o labuti na rybníku
o Tvých rtech se stopami mé
rtěnky
a ještě?
Ještě o parku, o raccích
A o přehradě
a taky o jabloních,
co kvetly okolo cest
prostě o Tobě a o jaru
i když už se mnou nejsi
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: saddova, Pavelpaja, Juan Francesco de Faro
Komentáře (3)
Komentujících (3)