Anotace: Na ten moment nikdy nezapomenu. Znamená pro mě tolik ...
Chtěl jsi
mě políbit
a já řekla
„Je to poprvé“
v tvých očích se
mihlo cosi
na co nikdy nezapomenu
ten záblesk
pověděl víc
než všechna slova
a tehdy jsem
ti dala své srdce
oddala se lásce
zaprodala duši za
kousek štěstí