Jak
Jak se smířit s osudem,se skutečností.
Že už tě nikdy nebudu?
Jak se smířit s pocitem,že na obtíž jsem byl.
Zapomenu,že jsem žil.
Zapomenu,že jsem byl.
Jsi tabu,něco co nesmím.
K tobě nesmím tělem.
Jen duchem.
Jsem tam kde chci být?
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Ctěný pán, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)