Černobílý svět

Černobílý svět

Anotace: Spolu. V dobrým i ve zlým, v jakýmkoli světě, v kterýkoliv době.

Lásko, co se s náma děje,
teď a tady?
Potápíme se, oba jsme
na stejný lodi.

Míříme k hlubině, tam
někde na dně moře.
Poznáme jaký to je,
žít v černý díře.

Svět černobílý, jiný
svět bez barev.
Svět utajený, který
nemá žádný název.

Země, kde květy jsou
bez vůně bez zápachu.
Lásko, odteď se žije,
v nekonečným strachu.
Autor Inco Gnito, 19.04.2008
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: WhiteSkull, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí