já.....
Anotace: o5 mé noční pocity......
Jsem šílená
do nebe zahleděná
něco očekávající
po tobě toužící
o tobě snící
jiné odmítající
s koncem nevyrovnaná
ze všeho zmatená
mezi lidma a přitom tak samotná
to jsem já....
Já čekající
Já věřící
v lásku naší
ten rozchod mě straší
ta samota mě ničí
to jsem já
samotná
a zmatená...
Copyright © 2008,Caracol
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, toužím.jít.dál
Komentáře (1)
Komentujících (1)