O…
Anotace: O řádcích, jenž píši v básni, o zle, které jsme si zhasli
O…
O hvězdách co v noci svítí,
procházkách a našem bytí,
radosti jenž vidím v sobě,
o srdci, které patří jenom tobě.
O všem co svět může dát,
kde tebe budu milovat.
O řádcích, jenž píši v básni,
o zle, které jsme si zhasli,
o životě v němž mám víc,
kde smím dýchat z plných plic.
O tom všem by nešlo psát,
kdybych nesměl milovat.
Jen potají bych pouze snil,
bez štěstí šel míle mil.
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: Andělská holka, Puck, Pišák
Komentáře (2)
Komentujících (2)