Anotace: .............
tohle je vyfouknutý kouř. rozplyne se.ale stojí za to se na něj dívat. chvíli být mimo svět.
19.04.2008 12:27:00 | Já Esther Ruth
tohle je vyfouknutý kouř. rozplyne se.ale stojí za to se na něj dívat. chvíli být mimo svět.
19.04.2008 12:27:00 | Já Esther Ruth
Výborně vykresleno, takových se tady moc nenajde. Jenom ve druhé sloce jsem se trošku zastavil a chtěl bych se zeptat: Městem plného lamp odkazuje na vlastníka města, který kdesi notně září, nebo to znamená město plné světel, tedy počesku městem plným lamp?
19.04.2008 12:10:00 | CorrimsonTom
Hmm...Jiná než předešlé básničky a vyzývající k zamyšlení. Povedená
19.04.2008 11:42:00 | Princezna.Smutněnka