Řetízek
Máš u sebe můj řetízek,
třeba Ti přinese spoustu pěkných vzpomínek.
Vzpomínek na holku nesmělou,
která se lásky bojí,
vzpomínek na holku zasněnou,
co oTebe pořád stojí.
Přečteno 344x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, jesterka, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)