Odletím..
Jsme spolu už
tisíc let
pro spánek
a kousek čokolády
za náš jiný svět
a cukr z marmelády
- dneska je hezky..
- ano, to je..
Společně nás vítá
další chladný den
polibek
a trocha ticha
ztraceni za sen
sen, co dýchá
Tak roztáhnu křídla
a odletím..
Přečteno 462x
Tipy 8
Poslední tipující: china white, Severka, jesterka, Bíša, Psavec, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)