Tvoje, Moje
Anotace: Příjemné počtení
Tvoje
slzy padají miliony roků
když dopadnou
roztříští se o realitu
Moje
štěstí se mihlo ve smutku
co nikdy nezačal
a nikdy neskončí
Naše
pohledy mají jen sami sebe
Přečteno 395x
Tipy 5
Poslední tipující: Daisy.., Psavec, jesterka, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)