Anotace: Sem zvědavá,jak tohle dopadne
Pěkná básnička :-), už víš, jak to dopadlo :-P. A já ti to moc přeji! Promiň za ten střední rod :-D, aby se mužská ješitnost neurazila, takže znovu a ještě jednou :-). Já ti ho přeji :-)
28.05.2008 09:11:00 | Kiss.Beruska
Hele trošku si věř, já ho znám, když mu to povíš neklesneš v jeho očích, nepošle tě do dža...
20.04.2008 19:29:00 | jaňa