tři krátkéééé
Anotace: zdánlivě nesouvisející.....
ne není to ona..
je to překvapení...
bídná jsou slova..
v poli odhozený...
leží tam zvonek..
zazvoň na něj...
laskavé přijde k tobě.............opojení...
...
co najít malou pěšinku,
kde v zapomění stojí dům...
kde žena na zápraží....
bez bludného pápěří...
stojí a čeká na tebe...
nejsou to sněhu závěje...
je to bílý cukr na cestě....
přilep se...
nesetřese tě...
...
uviděla...
jsem v koutku své duše...
zapadnutý střípek amuletu...
vložila jsem ho do srdce a najednou tvořilo báječný celek...
jenom ten, kterému bylo určeno...zmizel...
Komentáře (0)