Flirt

Flirt

Anotace: Názor na lásku?

Co chceš mi nabídnout, to pro mně není...

Dneska se upřímnost maličko cení.
Přesto to ti povím teď,co na srdci mám.
Těžko je člověku, když žije sám.

Přesto vím, že flirt,to pro mně není,
to už spíš přátelství, to víc se cení.
Nehledám lásku....co musím krást...
Nechci ti ublížit, nedej se zmást....

Jen nechci milovat, kde láska není....
možná to nechápeš...co na tom se změní...
Myslím, že postel není jen sex....
Nechci už znovu se, v tomhle tom splést.

Nejsem já puritán, mám ráda sexíček...
tak tady nehledej falešný veršíček....

Prostě mám o lásce,jen jinou představu,
já hledám něco víc, než jenom zábavu...
Autor Jana.Amálka, 20.04.2008
Přečteno 433x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné.. tady mi pro změnu došla solova... snad jen.. díky:)

20.04.2008 11:17:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí