Možná jednou
Anotace: Jednoho dne před setměním...
Jednoho dne před setměním,až mraky odletí,obloha se ztáhne a zůstne hladká jako plátno,měsíc posype její náruč kupou hvězd.Naše oči sledují tu nádheru a andělé nad námi střeží naše duše.Vše to z dálky sleduje jedna vlídná žena,která čeká na vhodnou příležitost vstoupit nám do srdcí,jmenuje se Láska.
Komentáře (0)